Baby kurang menyusu

Hi all & mommies, My baby currently turn 11 months old, and recently demam sbb teething tumbuh gigi 2 batang kat bawah on top of existing one, so skarang ni dia dah kurang minum susu. Sblom ni klau malam kena bngun 3 4 kali buat susu now skali je. Adakah ini normal? 1st baby so im a bit worried Please assist to advise😌

1 Balas

baby biasa lepas demam mmg kurang selera, makan dia okay tak skrg? kalau dia makan okay tapi kurang susu takpa la, cumanya bawah 1 tahun still perlukan susu