coughing & stuffy nose

hi friends..my baby 4 months old..got coughing and stuffy nose..any tips to recover. this is my first baby..so worried.

5 Balas

Kerapkan tepuk percussion belakang bdn baby. Kalau ada penyedut hingus, sedut kerap terutama tiap kali lps mandi. Sapu garlic oil kat dada n belakang baby. Blh buat sendiri, bakar Bawang putih, tumbuk hancur n campur olive oil.

5y ago

dekat2 2 minggu.tak ada unat

Utk baby xde ubat. Klau selsema tu spray dgn sterimar lpas tu sedut. Kalau batuk tu sapu mnyak bwng putih ja... 😊 Sapu kerap sblum tido dekat tapak kaki anak

tak Ada ubat.rajin2 urut badan baby.bhgian dada urut ke atas.klu Susu formula,Cuba cairkk Sikit bancuhan Susu

Sapu balm sis. Saya guna cf rub dari tasneem naturel

sedut hingus dgn kerap..