Baby Cirit Birit

Hello Mommies , nak tanya baby baru 3 minggu tapi kenapa cirit birit ya dah 3/4 hari macam tu . sebelum ni dia minum fm lactogen tapi rasa tak sesuai so stop bagi fm ni tapi masih cirit birit . ada yg boleh share pengalaman or solution ? #firstmom #ingintahu

1 Balas

susu tu xok sis...lactose dia xberapa sesuai maybe..kena cari yg lactose free.. mcm anak sy susu lembu dia ok..tp soya dia xok..so balik la ke asal susu dia smula...kena try and error dgn anak..better cari yg lactose free ya mummy