Baby tak kencing malam

Mommies.. baby 3 bulan lebih, memang dah jarang kencing ke Tukar pampers dari pukul 8 malam. Pastu pampers kering ja sampai 4 pagi. Dh menyusu 2 kali

2 Balas

Klu tgh tidur baby tk kencing tu normal doktor ckp, tk semestinya pampers kena penuh. Yg penting dlm sehari tu cukup bilangan wet diapers berak pun tkde masalah.

Ada berak tak? Normal baby bkn kencing setiap kali menyusu. Kalau tak kencing seharian tu yg tak normal