Kurang kencing

Hai semua , nak tanya baby saya baru 5 bulan & saya perasan dia kurang kencing .. pampers tu dalam satu hari 2/3 kali je tukar pon tak penuh jugak .. kenapa ye ? bahaya tak ? risau pulak . Sebelum ni kalau dia kencing lambat tukar je mmg bocor skrg mmg pampers pon susah nak penuh ..

1 Balas

dia minum susu semua okay ke sis? sama la mcm anak sy jugak .. mmg Ada bulan nyaa kurang sgt kencing, tp minum susu, minum air masak byk je .. checkup bulan2 dia time kes ni, sy ada rujuk doc tnya mcm mana .. doc pun ckp xde ape yg nk dirisaukan .. janji kita tgk dia minum susu semua okay, then dia insyaAllah sihat

3w ago

haah sis ada harinya dia mmg xnak kencing 🤣 tp bukan stiap masa, nanti dtg balik rutin kencing dia tu .. mcm anak sy gak tu skrg dh 8bulan, ada time mmg sikit je kencing nya, ada time ha kau bocor 🤣