Gender Baby.

Hi mommies. Apa simptom masa pregnant baby girl & baby boy mommies dulu? Meh la share sini 🫶🏻 #18weeks

15 Balas

3org girl, sorg boy n yg last ni boy in Shaa Allah... mmg preggy pesen xde alahan sangat... mkn pn biasa²... berat bdn mmg akan turun lau preggy wpun xde alahan mn... paling prasan bentuk perut... mmg berbeza antara girl n boy... boy mmg bentuk perut tu melonjong tajam ke dpn... dr preggy 5bln da npk... girl perut tu beso sekata... tak tajam ke depan ..