Share pdpt

Hi mommies. Anak sy dah 8m tp bonjolan mcmtu mmg ada sejak lahir lg. Mula2 jumpa satu doc dia ckp nnt 8m ke atas akan hilang sdiri tp sorg lg doc kata jumpa pakar. Sy dah jumpa pakar tp pakar kata kalau makin surut xperlu buat apa2..tp pd sy nmpk makin kecil sbb kaki dia makin besar. Mksdnya sy rasa ketulan tu x mbesar pn tp xdla surut sgt. Now doc kata tggu 9m mcmna keadaan dia. Pnh x ada pengalaman mcmnie? Kalau ada minta share

Share pdpt
2 Balas

oo no kelenjar kn sis . ank sy pon ad tumbuh mse dy bby tibe2 ad blakg telinga dy doc kata sbb bole ad bnd tu punca bby demam mse bby . kita sento mmg rse ketolan tpi bby xsakit xap pon . klau dy xmmbesa lebih doc xbuat ap . klau dy tibe2 bengkak kembg mmbesa bru doc operation buang kelenjar tu . kn sis ?

Bila tekan keras ke sis ?

5y ago

Tak keras sgt. Tp ada rase ketul la. Doc kata saluran darah. Dan sy rasa x sakit sbb anak sy dah mula blompat dan dia lompat kuat2..so sy assume xsakit. Doc tekan pn dia xd reaksi mcm sakit.