Ruam lampin

Hi mommies, anak sy 3bulan dh dekat 1minggu ruam lampin tak sembuh2 . Dh kerap tukar pampers dia , letak nappy cream , sntiasa keringkan lepas bersihkan , perlu kh sy tukar jenama pampers nya ? Boleh suggest tak brand yg ok ? Baby sy skrg pakai drypers wee wee

5 Balas

Anak saya pakai drypers touch & genki since birth.. alhamdulillah ok. Boleh try mana tahu sesuai. Kalau nk lagi ok, offspring/applecrumby. Tapi harga mahal pulak.. kena rajin tengok live kat shoppee untuk discount. Kalau cream saya pakai mustela & aveeno.. sesuai untuk anak saya..boleh juga nk cuba. Cuma aveeno israelll. Huhu

rasanya mmg kena tukar la awak, maybe bole try dyper touch tuh or mcm saya pakai genki sblm ni pakai huggies air soft tapi sbb israel try genki n okay. maybe awak kena try n elok, tapi smntara bontot dia tak okay, kena cari pampers yg soft sikit la .

2mo ago

so far anak saya pakai okay ,sblm tular genki try molfix tapi tak ssuai dgn anak . kena try & error.

ank sy first pkai airsoft. tpi sbb Israel tukar wee wee .. tgk2 naik merah kt bontot. tukar ke airsoft balik. awk mmg kna tukar jenama pampers tu. mgkin wee wee tak ssuai

Awak kena try pampers yg jenis soft mcm huggies ke hoppi ke. Nappy cream pun kadang ada yg tak serasi so kena tukar brand juga