Eczema anak 1 year old

Hi mommies! Anak saya skrg 1 year. Dia dah mula ada eczema since 11month. During 11month untill now head to toe mmg sentiasa naik rashes (kemerah merahan) saya dah try beli cetaphil product n jumpa doc dptkan rawatan n ubat, still jugak sama. Kesian tengok dia menangis gatal then garu2. Any suggestion treatment for this matter ?

2 Balas

kalau cetaphil x sesuai cuba brand lain kena try and error, beli saiz mini/trial dulu. ada banyak brand mcm hovid, qv, sebamed, suu balm, mustela, aveeno. mcm2 lg. kalau boleh cari krim yg x tinggalkan kesan melekit sbb kalau waktu siang anak mungkin x selesa & kerap menggaru. kalau boleh sy tanya, puan dh kenalpasti apa punca anak kena eczema? sementara mencari produk yg sesuai, sy bg link yg sy rujuk sblm ni semoga membantu https://readysetfood.com/blogs/community/essential-baby-eczema-guide https://www.columbiaasia.com/malaysia/health-articles/eksema-tiada-ubat-penyembuh-tapi-ada-cara-untuk-merawatnya

pn boleh cuba set Bumbum ni mandian n lotion 🤗 boleh pm sy utk details www.wasap.my/60129876070/bumbum