Ruam susu or eczema?

Hi mommies, anak saya masuk 2 bln ni dh sebulan asyik ruam susu tk pasti ruam susu or eczema or dua2 kt dua belah pipi dia, macam2 saya dah cuba letak krim pelembap, krim miracle balm and tepung ubi. Tetap masih sama, dia merah2 dan berair mcm melecet sebab anak asyik nak garu terpaksa bedung dia tiap masa nak elak dia garu. Mommies ada tips or suggestions tak utk masalah ni. Doc tak suggest ubat utk umur dia. Thank you!!

2 Balas

Sis try lotion snowhite strawberry. Byk review eczema berkesan. Baby sy takda eczema cuma bila naik ruam bintik2 je terus cpt2 sy sapu lotion tu. Esok tu makin kurg n hilang

macam eczema je tu

10mo ago

Ha ah dh confirmed eczema. Ada suggestions tk utk cure eczema ni?