Anak belum tumbuh gigi

Hi mommies ! Anak saya dah 7m16d belum tumbuh satu gigi pun. Adakah saya perlu risau ?

4 Balas

Hi , baby saya 8 bulan pon masih belum tumbuh gigi lagi . Mula-mula risau juga tapi saya positif je yg setiap baby lain perkembangannya . 🤗

4y ago

Anak saya baru pandai meniarap sambil pusing2 kan badan dia . Belum pandai duduk/merangkak/berdiri lagi . 😅

nope...biasa la tu..kdg baby lmbt tumbuh gogi..tp cepat dr segi lainnye..cth cpt jalan..

4y ago

Oh tula sekarang dia merangkak dan berdiri dah. Tapi tula risau pasal gigi pulak dah hehe.

Tak.. sebab baby sy.. 10 bulan baru tumbuh gigi. sabar ye. nanti tumbuh jgk.

4y ago

Hi hehe tulah taksabar betul. Tapi ni dah tumbuh dua ketul dekat belah bawah. Malu malu nak muncul hehe

normal