Baby Lover

Hi mommies, anak saya dah 5 months + then air susu pun start dah kurang dah, ada tak susu formula yang sesuai nak bagi sebab anak saya ni pun sensitif sangat. Hari itu saya ada cuba nak bagi susu formula(Anmum) tapi dia sakit perut teruk. Boleh suggest tak susu formula yang bagus dan sesuai??

1 Balas

susu kne try n error puan..sbb perut bb x sme..ade y ssuai ssu tu ade x..klau bb xleh y ade laktosa puan kne cr y less laktosa