Eczema eczema eczema

Hi mommies ! Anak saya berumur 1y2m, dia mengalami eczema,, ada suggestion x ubt or apa2 yg boleh kurangkan eczema dia 😩😭 tqsm

3 Balas

elakkan apa shj punca yg buatkan anak puan terkena keradangan eczema.. doktor akan bagi krim sapu tp kalau x serasi jgk boleh cari dkt farmasi.. ada sesetengah krim eczema di pasaran mengandungi steroid jd dapatkan nasihat doktor dulu ye sbb yg pakai ni kanak2.. buat masa ni yg serasi dgn sy jenama aveeno khas utk eczema.. kena try n error jgk smpai jumpa produk yg serasi.. semoga diberi kesembuhan segera buat anak puan Aamin

1w ago

maaf sgt2 miss nurul huda lambat saya balas.. dh jarang guna apps ni.. saya guna aveeno baby.. jenis dermexa utk pasaran tempatan atau eczema therapy utk pasaran luar.. dekat farmasi ada.. selamat mencuba

Ank sy baru umur 2 bulan mula start nk jadi eczema tapi alhamdulillah sy jumpa produk yg sesuai sapu harini esok da takda merah2 kat pipi kulit pun jadi licin dan cerah

bter sis rujuk doc trus

3y ago

😊😊