Normal atau tidak?

Hi mommies, anak i minum susu fm lebih banyak drpd susu badan.. Najis dia jadi mcm ni normal ke? And dia 3 4 hari baru poo.. I dh 4 kali tukar susu tetap juga 3 4 hari baru poo, tapi setiap kali dia poo mesti banyak... Ada suggestion tak susu apa yg okay utk dia poo setiap hari? Anak i baru 2 bulan 10 hari

Normal atau tidak?
1 Balas

Agak confuse sikit tgk warna poop ni, klu btl mmg nampak mcm masih agak kehijauan ok lg. klu dh start warna hitam/kelabu mcm tu better tunjukn dkt Dr

2mo ago

Mungkin ya. Ni pn Dr yg bgtau tp utk confirm sis tnya Dr ya