baby banyak kentut

Hi Mommies, Anak i baru je 26 hari, tapi dia asik kentut je. normal ke eh? lebih 10 kali jugak la dia kentut. tak berak2 pun, menyusu semua okay takde masalah. huhuhu

1 Balas

rasanya normal je kentut, anak saya pun jenis kuat kentut juga, sampai ke besar sama je. makin kuat bunyinya.

1y ago

kalau awak dgar mesti tak percaya, bunyi mcm kita oo ,sampai kkdg confuse sapa yg kentut. kalau keluar, elok je dia tahan. tapi nasib baik la ,tidak maknya yg malu ,org ingat kita kentut. 😂 .