TRAVEL WITH BABY

Hi mommies, anak dah 6bulan lebih & dah start makan. Mcm mana nak make sure makanan anak yg dimasak tahan lama sikit. Nak travel dlm 2,3 hari. Selain biskut, takut bagi biskut baby je nanti tak kenyang sgt.

2 Balas

Kalau nk lgi mudah boleh try instant food for baby..kalau nk smpan sejuk mknn bby kne ade coleman box or boleh bawak mini rice cooker utk pnskm or msak mknn bby

5y ago

Rasenye okay je..lgpon baby msih myusukan..boleh je stndby instant food y mcm bbur utk bby tu. Xpon puri buah y dh siap jual dlm btol tu

Ada jaa makanan yg boleh bawak pegi travel . Nestum ka .

5y ago

Nestum biasa tu ke awak? Atau nestum utk baby? Skrg ada biskut farley rusk perisa pisang tu je. Takut anak tak kenyang pulak.