Biskut baby

Hi, ada x moms kat sini yg bagi baby biskut brand Baby Guide? Sy baca dia ada garam, kan baby kena no salt no sugar? Takpe je kan utk snack2? Usually mmg sy bagi real fruit, yg ni sy bagi bila travel ke hm 😔 atau boleh share brand2 yg no sugar no salt,m? Thank you!

2 Balas

Mcm2 sis skrg ni yg xde sugar dan salt. Brand fawwaz, meal by musfirah, izzly,ibuanis..Harga jela mcm mhl sikit, ikut bajet sis dan penerimaan baby sis.. Klo sis pnd baking, bole buat sendiri..

1y ago

Bajet ok je x kisah. Thank u for the suggestion!

Hi. Saya pernah beri anak biskut jenama Heinz je