Carpal tunnel

Hi mommies.. ade x yg alami masalah mcm sy setiap masa tangan cramp.. terutama lepas bgun tido.. siapa tahu cara nk atasi? Ade x vitamin yg sesuai utk masalah ni? Tq ..

2 Balas

Sy kena CTS juga. Setakat ni doktor sy kata takda vitamin/supp yg boleh banti pulihkan. Antara pilihan yg dicadangkan adalah fisio & pakai sarung tangan khas. Kalau tidur setakat ni sy tinggikan tangan letak atas kepala, terasa berkurang juga sakitnya.

2y ago

setakat ni sy dah Cuba buat senaman ikut youtube .. still x menjadi .. mungkin kena pysio pula.. thanks respond 😘

awak informed doktor ya kalau tangan cramp sbb tangan cramp dgn tanda² lain boleh jadi punca masalah pre-eclampsia.