Direct breastfeeding

Mommies.. ade cara tak nak direct breastfeeding baby semula. Baby da 5bulan. Sebelum ni xbg direct selalu sbb nak ajar pakai bottle, pam and tuang dlm bottle..sbb kerja. Sekarang nk direct balik, langsung tak nak… ade petua atau cara x?

1 Balas

kena skin to skin balek sis.. memang akan ambik masa sikit sebab bby da confuse puting tuu..

2y ago

ohh die acah2 tydo je tuu 🤣🤣..Xpe Cuba lagi, InShaAllah nanti lelama die okay..Xpun tunggu die betul2 lena,try maen2 puting keliling mulut die kadang bby kalau die lapar,die isap jugaa 🤭..Btw baby kita sebaya 🥰