Kerap Kebas

Hi mommies.. Adakah mommies yg kerap merasa kebas terutama di bahagian tapak tangan ketika mengandung? Sy hampir setiap hari mesti rasa kebas.. ?

1 Balas

Start 32w sy start kebas tangan, mcm dlu pregnant anak 1st, kebas smpi dpt appoinment dgn physio.hehe.pastu test kencing detect gula.doc suru buat mggt kali ke3 sangkut result pun tinggi.tgh admit & akan start insulin.haha.biasanya kebas tu mlm ke pagi klu sy.