tapak tangan rasa kebas

adakah normal sekiranya tapak tangan rasa kebas semasa tidur dan bangun tidur ketika hamil trimester pertama

6 Balas

normal sis..sya time prengnat pn mcm tu smpai nak bersalin..lpas bersalin dh x ada rsa kebas² kt tngan..sya stiap bngn pagi kebas tngan n kaki..kdng tu x selesa sngat

😮‍💨 sy ingatkn kebas² ni sbb sakit lain. rupanya ada punghuni baru dlm Rahim. Kan skrg trend kebas² badan, tup² kena stroke.

sama sis. sy sampai takleh nak capai apa2 brg. sbb tak dapat rasa tgn sendiri

Normal rasanya.. Adik saya time preggy muka pun dya rasa kebas

oww..msa bngun tdo je ke

saya duk diam pon kebas