Najis berlendir ada kemerahan

Hi Mommies... Ada yg pengalaman anak perempuan umur lingkungan 10 bulan yg najis berlendir dan ada kemerahan ?

Najis berlendir ada kemerahan
1 Balas

Hi please bring ur kids tu klinic or hospital. Anak i dlu jd mcm tu then kena warded sbb usus sensetve. Ta sesuai mnum fm from susu lembu so tukar ambik yg soya few month jugak then lpas tu dh ok. Or else ank ade mkn ape2 ke.

3y ago

Ohhh x sesuai susu fm ek... so far I just bagi susu.. sbb dia x nak makan nasi and bagi biskut heinz milna and mkn cerelac... Thank you yaa and nak bawa ke klinik pagi nanti