Najis bayi berlendir dan ada darah sikit

Assalam mommy semua. Nak tnya normal ke kalau najis bayi berlendir dan ada darah sikit ? Bayi tak meragam atau tak nangis semasa membuang.. umur 1bulan 6hari.. fully bf...

Najis bayi berlendir dan ada darah sikit
4 Balas

Sama awak mcm saya sebijikk daranye pun mcmtu dan fully bf. Kejap ada kejap tkda. Awk boleh share tk mcm mana dgn anak awak apa result dia??

2mo ago

Ouhh faham okay awak terima kasihh

sme wak knapa eh..risau jugk smngu dia tak berk lpstu bila dia berk kluar mcmni

2mo ago

better bwa k klinik klau berterusan wak

najis okay je tapi kenapa berdarah?

2mo ago

👍

skrg mcm mna, dah tau sebab ke?

2mo ago

ohhh then xde bagi ubat semualah.. huhu risau jugak baby saya kdg2 keluar mcm ni, kdg2 xde.. TQ awak