Najis bayi nak masuk 2 bulan berlendir

Hi mommies semua! Normal ke baby nak masuk 2 bulan najis berlendir? Baby saya pernah kena warded masa umur baru 15 hari disebabkan batuk dan selsema, sebelum tu memang najis dia dah berlendir sehingga la harini masih berlendir even takde batuk atau selsema cuma kadang2 dengar dia macam ada kahak. Dan ada haritu najis dia warna kuning hijau cair dan ada lendirAda tak mommies yang pernah ada dalam situation macam ni? Atau ada yang tahu itu normal atau tak? #firstmom #firsttimemom #bantusharing #firstbaby

Najis bayi nak masuk 2 bulan berlendir
2 Balas

kalau dia still tak sihat, normal je lendir, gpun maybe sbb kahak dia sama kot

10mo ago

Tapi dia dah sihat dah takde selsema dengan batuk🥺

Macam mana sis ? Ni najis baby berlendir cirit birit ke ?