najis hijau berlendir

Bayi berumur 3 bln ++, najis warna hijau berlendir.. Menyusu susu ibu.. Normalkah keadaan ini.?

2 Balas

Hijau means dia mnum susu cair. Sis bg sebelah kanan bg bbrapa sesi. Contoh jam 9am dia nak bg kanan . Nak lagi lepas tu bg lg kanan. Mgkin yg pekat lmbat keluar. Sy bg siang kanan. Mlm bg kiri msuk 7pm. Klau da penuh bg trus kiri. Nty njis da kuning gold means baby dpt dua2 jnis susu. Cair n pekat

5y ago

Ooooooo... Tq² sis.. Nnti sy praktikkan ini..

Njis baby warna kuning yg ok.. Ibu ada mkn apa2 x yg blh menganggu penyusuan..