Due 7/9 belum beranak” lgi😭😭

Hi mommies” ada x genk mcam saya dah dekat due belum ada tanda” lgi😭 Hanya tiap mlm perut makin kerap mengeras kdg ada rasa mual mcam first trim 😔

4 Balas

Saya 39w6d blum ad tanda nk bersalin lg.. cuma rasa sakit sikit2 lepas tu hilang…4/9 esok dh kena jmpa Dr .. doa yg baik2 semoga Bby saya n awak keluaq awal…🤲

10mo ago

Amin 🙏🏻 harap” baby kita bagi kerja sama mau kuar awal hihi☺️

Due saya 9/9 pun takde tanda besar lagi, ada tanda kecil je mcm mengeras dgn sakit ari2, harap baby kita keluar sebelum tarikh due ni 😊

sy due 8/9 pun sama still xdaa tandaa² , sakitt mcm tu pastu hilang . 7/9 serah diri sbb gdm😌

saya dh 40w pun xde tanda2 lg..same jugak tiap mlm ade mengeras tp x kerap..

10mo ago

Semoga di permudahkan ye sis😊 saya pun risau kena serah diri 😔