Due date 27/4/23

Hai semua.. ada ke yg due 27/4/23 tpi dah beranak awal? Makin dekat due makin takut + neves.. Sekarang pun perut kerap mengeras.. 😓

2 Balas

due date sama dgn tarikh kwn sye sis,,smlm dia bersalin sbb perut mengeras+sakit pinggang,,

1y ago

due date kita sama..perut selalu mengeras jgak tapi tak sakit apa2 lagi..ngilu dkt bawah pun ada jgak..kadang2 cramp ada jgak..anak pertama dulu pun mcm tu..betul2 cukup 39 week 6 day dah buka 2cm..besok tu 40week dah masuk 5cm terus masuk LR..sakit tu jangan ckp la..Alhamdulillah lepas bersalin hilang semua tu

Due date kita sama sis. Saya pon kerap rasa bawah ngilu ngilu je sekarang.