angin dalam perut

Hi mommies. Ada tips x utk elakkan angin ketika preggy. Saya preggy 12w++. Tapi kerap pedih ulu ati, angin walaupun saya makan. Dan bila makan tu, rasa xkenyang je. Bila datangnya angin tu, mula laa sakit bdn n muntah.

12 Balas

Sama la sis..sy asyik sedawa je xkira siang atau malam..sblm nie skli sari pom ssh nk sedawa😄😄sy ada bca keadaan tu biasa ketika hamil..sy cuma jga pemkanan..mkn sblm lapar..sikit tp kerap..jgn biarkn perut kosong