1st time check up RSAT ( Kerajaan)

Hi mommies ! Ada tips tak sebelum pergi check up untuk ambil darah and else? Saya first time next week check up. Nurse inform untuk ambil darah, urine and else. If ada apa apa tips sebelum check up, minta share kan ya. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

Awak kem mana? Ke RSAT terus bgtau nak bukak buku pink eh? Or kena call buat appointment dulu mcm dkt certain kk?

2y ago

saya TUDM Subang. Saya walk in je first time sebelum ini then dia bg buku pink kosong. then nurse terus bg tarikh appointment next week untuk ambil darah and else.