1st time check up RSAT ( Kerajaan)

Hi mommies ! Ada tips tak sebelum pergi check up untuk ambil darah and else? Saya first time next week check up. Nurse inform untuk ambil darah, urine and else. If ada apa apa tips sebelum check up, minta share kan ya. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

hi boleh tahu u checkup kt rsat mana? dkt kem sendayan xde checkup kt rsat. terpaksa pergi kk , ramai sgt org

2y ago

hi, rsat di tudm subang. cause duduk dalam kem. call KK sebelum ni semua suruh pergi Rsat.