Ubat Calcium Carbonate

Hello mommies. Ada tak yg kat sini makan ubat calcium carbonate? Nak tahu, kalau makan ubat ni perlu kunyah juga ke? 😅 maaf laa, hari tu lupa pula tanya doktor. Setakat ni, saya telan je ubat ni dengan air mineral. Boleh share info tak? 🤗 #firstbaby #ingintahu

Ubat Calcium Carbonate
11 Balas

Utk apa ubat ni ? Semua pregnant mommy kena mkn ka ?

12mo ago

Utk mengurangkan risiko tekanan darah tinggi dan protein dlm kencing. Tu ikut doktor yg bagi kita makan ubat ni. Saya sebab ada risiko, doktor pakar bagi saya makan ubat ni. 😊