39 minggu belum ada tanda

Hello mommies, ada tak yg 39 minggu sini belum bersalin? Due 26/7, doc ckp td kalau belum bersalin 28/7 ni kena admit utk induce 😭 i takut, ada cara tak nak bersalin secara natural

29 Balas

sabar la sis bby msh selesa dlm perut mamy dia ☺️saya due 29.7 ni BLM ada tnda2 lagi dok kata Klau tak brslin lagi 29 nii MCM biasa la

2mo ago

insyaallah ammminn

due sy 26/7..4hari lepas turun darah tp blm ada bukaan..contraction main2 je..xtau la bila nk buka.mls nk gi pac nnt kena balik pulak

2mo ago

tu la harap mcm tu la..mcm2 jenis senaman dgn petua dh buat ni xnk keluar jugak😅

due sya 25/7... dah bersalin 12/7 kena induce awal 38w 1d... semoga dipermudahkan segala urusan mommies yg bakal bersalin

2mo ago

lahir 3.14kg..

sy due 29/7 ni pun belum ada tanda2 lagi ! hmm takot pulak rasa klu overdue..semoga dipermudahkan urusan kita sis

2mo ago

Due kita sama. Tapi saya dah bersalin 9/7 haritu. Kena paksa bersalin induce. Semoga dipermudahkan urusan bersalin 🫶🏻

due saya 30hb,msih belum ada tanda jgk...kena serah dri 29hb coz ada gdm..semoga dipermudahkan urusan kita semua...

2mo ago

amin, semoga dipermudahkan

sy due 3.8 dh slmt bersalin 15.7 kndgn 37week.sy main gymball sja start kndgn 35week xmmpu nk jln² kaki xlrt jln😅

2mo ago

bestnya sis awal brsalin, selamat berpantang sis 😍

Sy pun sama.. kene admit 28hb.. due 29hb.. sebab gdm.. harap² laa baby keluar sbelum tarikh tu kan sis..

2mo ago

Betul.. perut mengeras gitu² jelah.. x rase ksungguhan lagi.. ingat pregnant yg ke 4 ni cepat.. rupanya mcm sbelum² ni jgk.. 40w baru bsalin 😅.. no 3 je awal sikit 38w.. ni pun tgh aktif ni mnendang mlm2 ni, pastu mula rasa nk tkencing 😂😂

banyakkan berjalan mcm sy.. sy pusing 1mall dlm sehari juga berjalan lusanya sy bersalin

2mo ago

takpe² sabar nnty bby kuar juga🤭

due kita sama dgn awak. Samalah tkde tanda2 real contraction 🥴🥴🥴 Anak no 2. Huhuhu

2mo ago

sy first mom lagi risau huhu, semoga dipermudahkan sis

sy due 17.7 ni pun lom ade tanda lg . 23hb nt serah diri . doakan sy ye mummy2 .

2mo ago

semoga dipermudahkan utk kita sis. Baby bulan7 ni lain sikit eh 🤭