39 minggu belum ada tanda

Hello mommies, ada tak yg 39 minggu sini belum bersalin? Due 26/7, doc ckp td kalau belum bersalin 28/7 ni kena admit utk induce 😭 i takut, ada cara tak nak bersalin secara natural

29 Balas

Sy 40w1day… due 4/7 tp baby x nak keluar 3x induce 5/7 baru bersalin😊

2mo ago

sis bersalin hsptal gov? boleh minta epidural ke kalau hsptal gov?

sama due dgn saya , 26/7.. so skrg awak dah bersalin ke belum sis ??

2mo ago

belum sis, tanda2pun takda lagi 🤭

sy due 26hb juga tp blom bg tarikh serah dri 26hb scan kk ..

Due saya 25hb.. Kalau x bersalin 31hb kena serah diri 🥴

2mo ago

semoga dipermudahkan sis 🥺

sy 40w dh ni baby selesa lgi kt dlm😌doakan sy ye semua

2mo ago

amen, semoga dipermudahkan utk kita sis

squat mama, atau jalan itik ka naik trun tangga ka😁

2mo ago

ok sis, thank you tips

sama la kita due 26/7. baby masih seronok lg dlm perut

2mo ago

kan sis, masi rasa gerakan tu, xda pun rasa dia mengeras2 huhu

Kita due 22/7 ni. Belum ada tanda apa apa jugak . Hmm

2mo ago

harap dipermudahkan utk kita sis 🥺

Bykkan berjln & exercise