Gatal gatal celah peha

Salam hi mommy semua. Nak tanya ada tak yang mcm sy gatal gatal celah peha. Dah beli ubat sapu dekat farmasi pun sama jugak gatal smpai punggung. Taktau lah kenape. Boleh ke kalau nk buat rendaman garam bukit dgn daun sireh tu ye? Sy pregnant 15week dah. keputihan or berbau semua takde gatal2 dekat vagina pun takde. Just gatal celah peha tu je smpai naik ruam2 biji merah2 risau pulak🥲 #firstmom #15week

3 Balas

hmm sama situasi dengan saya. kadang2 gatal, tapi bila gatal tu ya Allah merah sampai naik ruam biiji2.

2y ago

Hmm tu lah kdg kalau geram sgt garu smpai pedih. Dah taktau nk buat apa dah. Sbb gatal sgt. Sapu ubat pun tak hilang2 org kata pembawaan budak🥲

sama laa kitee.. celah peha sampai ke punggung gatal.. sampai melecet kadang.. hm

mungkin Alahan kehamilan tu.. tahan jngn garu

2y ago

Minyak kelapa darah tu sapu dekat bahagian yg gatal2 tu ke