Tips pantang

Hi mommies. Ada tak tips pantang kalau bilik tidur kat atas tapi toilet kat bawah? Sy nak berpantang kat bilik je. Jgn tanya kenapa. Ini last option yg sy ada😔 thank you mommies

2 Balas

xde tips. nak pi toilet mmg kena turun bwh la mcm tu. melainkan kt atas ade toilet. kena turun slow2 la. atau masa turun bwh mkn ke apa siap2 pi toilet. tpi jgn masa kt ats xde minum air langsung pulak. nnti kang dehydrated. and jgn tahan kencing. masa turun tu bwk sekali bby kt bwh atau suruh husband jaga or org lain jaga kejap kt atas.

boleh je sis trun toilet bawah slow2.. mkn n minum siap2 kat bawah.. minta suami sediakn air masak @ roti kat atas klu lapar..