Cecair bening di awal kehamilan

Hi mommies. Ada tak siapa² yg ada pengalaman atau tahu boleh share tak. Kandungan baru 10w5d, tapi malam tadi tidur, lepas bangun, tengok dekat panties ada cecair keluar. Bukan darah. Mcm air jernih tpi bukan air kencing.

2 Balas

sy pun mcm tu juga mcm x selesa sbb kdg bnyk sgt pg KK bgtau ada discharge nnt drg akan ambil sampel n tnggu results

5mo ago

okiee trima kasih 😊

keputihan

6mo ago

tak semestinya. blh jd egg white, watery, putih, kuning. but klu kuning/hijau with smell and itchy kena pergi check