Keluar cecair jernih

Hi mommies, nak tanya. Sy sekarang dh 33 minggu 4 hari. Start semalam sampai tadi petang, ada keluar cecair jernih sikit2, tapi tk banyak sekaligus. Macam setitik mcmtu tp berlarutan dri smlm. Cecair tu dia mcm watery clear. Tak berbau semua. Baby masih aktif macam biasa. Ada tk pernah alami? Tqqq mommies#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

Tolong pergi ke hospital asap sis. Sy dulu pun mcm tu..tp sy dah full term 39weeks 3days..smpai hospital trus bersalin..lepas tu baby sy ditahan kat nicu utk monitor takut jangkitan sebab air ketuban dah keluar lebih 24jam..

pergi check.. better tahu dari xtahu kan.. sbb awk kata xada bau.. mcm air ketuban dah tu..semoga dipermudahkn…🤲🏻

Bukan rasa mcm kencing kan? Air yg sis describe ni mcm air ketuban je

1y ago

Aa aaa sis. Dia mcm rsa bukan kencing sbb dia tkdpt tahan bila nk kluar tu. Jadi ptt atau tak sy pegi hospital?

keputihan ja tu