Keluar cecair jernih

Saya sekarang 22 weeks. Saya perasan kadang2 ada keluar cecair jernih. Macam air kosong di panties saya. Nak kata keputihan tapi macam jernih and cair sangat. Saya tak tahu tu apa. Ada sesiapa tahu ke tu apa?#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

2 Balas

apa kata pergi check..risau ketuban leaking.nauzubillah...atau mgkin kptihan yg jernih ke kan

Kalau smcm lendir itu keputihan... Kalau air jernih risau air ketu an leaking