Sakit perut after c section & BTL

Hi mommies.. ada tak sesiapa kat sini ada experience yg sm mcm saya. Saya c-section & BTL last 26hb Julai and x lm lg akan masuk bulan yg ke 3. Apa yg sy risau sejak kebelakangan ni saya ada rasa mcm sakit2 kat area perut . Ada kah benda tu normal ke mcm mana. risau la pulak takut ada apa2 ke yg tak kena..

1 Balas

Ada buat kerja berat ke

5y ago

Hmmm rasa2 nya ada kot.. Tapi ms tgh buat kerja berat tu tak pulak ada rasa sakit..maybe jgk sbb makanan sy tak sungguh2 berpantang ..