Ruam merah2

Belakang anak saya banyak ruam merah2. Boleh dikatakan penuh belakang. Ada suggestion tak untuk kurangkan? Maybe pakai bedak ke? Krim ruam pureen saya dah pakaikan tapi macam tak jadi apa maybe sebab dia selalu berpeluh kat belakang. Saya rasa ruam ni naik sebab di berpeluh. #pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

Boleh try herbal blend by shaklee. Anak sy pun mcm tu jugak. Serasi dgn cream shaklee tu. Sy pakaikn dia sejak dari dia kena ruam kat bdn. Skrg dah 4bln 23hari, kulit cantik jer lps sapu krim tu.

saya guna cetaphil baby advance protection