Teringin Maggi, boleh atau tidak?

Hi mommies, ada tak mommies yang mengidam atau teringin sangat makan Maggi. Saya dh 4 bulan, teringin sangat nak Maggi kari atau asam laksa tapi risau pulak nak jamah 😂😂 #mengidam

Teringin Maggi, boleh atau tidak?
26 Balas

Saya 4 bulan juga.. dari awal kandungan pun ade je mkan ramen sebulan skali camtu la.. x kerap. Tp saya makan bila husband xde kat rumah la kalau tak mmg bebel je kejenya

12mo ago

Hehehe faham tulah husband pun dh pesan jangan makan nanti takut perut tak tahan, tapi terliur sangat hahaha thank you mommies ❤️