34 weeks & pening/loya

Hi mommies. Ada tak kat sini yang dah 30weeks+ & rasa pening kepala dan rasa loya nak muntah? Sy kalau time lunch hour kat office je mesti lepas makan tu nak baring2 dalam surau. Last2 akan tertidur jgak sebab sakit kepala. N sy perasan dalam dua hari ni sy kurang selera makan. Ada yang sama macam sy tak ye?

1 Balas

sis punya pregnant sickness dtg semula ke ? nanti time ada app kk jumpa nurse inform dia . maybe ada solution . sbb nurse saya ckp kalau dah banyak bulan n ada sickness semula , ada yg normal n ada yg tak normal .