Baby tidur berbunyi

Hi mommies! Ada tak kat sini anaknya tidur macam bunyi berdengkur? Tapi sekejap sekejap. Baby saya nak masuk 4 bulan. Bila tidur je bunyi macam tu. Bila jaga tak pun. And perlukah pergi klinik untuk ambil neb semua tu? Ada tanya doc hari tu, doc cakap normal. Tapi risau pula saya. So far tak ada la sesak nafas ke apa time tidur. Helpppp.

4 Balas

normalll sis jangan risau . anak saya pun macam sis gak . kalau tidur tu bunyi dia saja . tapi tu normal sebab penafasan baby tak sama macam kita . inshaallah sis takde pape . tapi saya still pantau anak saya time dia tidur .

Baby saya pun tidur berdengkur umur 3 bulan stengah haha. Kadang rasa comel pun ada sbb dengkur tu😂😂😅

Normal kot. Baby saya pun nak masuk 4 bulan tidur berdengkur jugak kadang2.

anak sy pun sme brdengkur ,normal je sis , kdg2 sbb ad taik hdung