Baby Membuat Bunyi Ketika Tidur

Adakah normal baby membuat bunyi-bunyi macam berdehem, atau meneran atau bunyi-bunyi seolah tengah geram ketika tidur? Kerap pula tu. Baby membuat bunyi-bunyi tu ketika dia menggeliat. Nampak macam baby tak selesa, tapi tak pula dia terjaga dan menangis.

1 Balas

Normal sgt.. Anak sy pun mcm tu, sekarang dia 1 bulan.. Mcm2 bunyi ada. Kadang2 memang dia nak membuang, kadang2 sebab dia nak jeluak susu.. Selagi dia tak menangis dan tak menunjukkan ketidakselesaan, ok je