Kulit Muka Kering

Mommies.. Ada suggestion x nk pakai apa kt muka.. Kering bersisik. Rasa xberseri langsung.. Baru 8w pregnant.. Mmg normal ye..?

3 Balas

Yess normal sgt.. Awl2 mengandung mmg mcmtu.. Sbb perubhan hormon kan.. Sy pun sama.. Pakai apa2 pun xjadi.. Bila dh msuk 5bulan keats, kulit muka sy baru la elok semula...

5y ago

Mmg lama sgt 😂 sedih gile tgk muka sndri.. Muka sy mmg breakout teruk plus dgn alahan mse awal2 1st trimester 😅😅 msuk 2nd tu bru la badan nak okay ckit..hehe

saya guna product amway... best sgt. saya agen sah. 01111996938 stretch mark pn xde.

normal sis! hehe..