Muka kepala kering badan kaki

Pakai ape ye biar cpt hilang.. semua muka dan kepala kering.. bersisik badan dan Kaki pun kering.. macam macam dah pakai tetap je tak hilang..

Muka kepala kering badan kaki
2 Balas

Lepas mandi, masa kulit masih lembap2 tu terus letak lotion atau moisturiser baby. Lotion dpt bantu lock kelembapan dlm kulit. Tapi boleh jgk jumpa Dr kulit dulu, mungkin ada ubat boleh bantu

3w ago

dah buat macam tu .. ttp je.. kering.. dah tukar sabun, oil . jumpa doktor pun suruh tukar lgi sabun , oil .

try g jumpa pkar kulit