Normal kah msuk trimester 2 ni kerap sakit kepala ?

Normal kah msuk trimester 2 ni kerap sakit kepala ? Due awl bulan11

4 Balas

Pnh jgk tanya doctor, doctor ckp normal. Klau sakit kepala tiba2 atau terasa penat ke, duduk kejap atau baring rehat. Takut collapsed pulak tiba2. Yg penting jgn push sgt. Ikut kemampuan diri. Tp kalau ada sakit2 yg lain mcm tu, better pg jumpa doctor utk confirm kan. Good luck ya

Memang normal. Lebih2 lagi klu sblm pregnant pernah migrain. Sye pn same mcm puan. Masuk 2nd trimester sakit kepala. Skrng nak masuk 3rd trimester dah kurang sikit sakit kepala. Alahan lain pulak sbb loya lepas makan dan sakit badan start pulak.

normal je, ada yg lewat sikit. n ada yg spanjang pregnant rasa. mcm saya first trimester mmg hari2x rasa. masuk 2nd n 3rd trimester , alahan on off. kalau sakit, sakit terus , kkdg sampai pitam.

2y ago

Terima kasih atas respon ..

sama la due bulan 11 skrang selalu sakit kpla...kadang bagun pagi pun sakit kpla dah..pas tu ok...tgu malam lg sakit kpla lg balik...🤣🤣🤣