2nd baby selepas czer 1 tahun 5 bulan

Hi mommies. Ada ke mommies dlm ni yg ada experience dpt 2nd baby slepas czer utk anak pertama. Gap setiap anak tu tak smpai 2 tahun. Bagaimana mommies jaga diri & kandungan sehingga waktu bersalin?

4 Balas

Hai sis keje ke suri rumah? Sy pn accident lekat no 2 masa ank umo 8 bulan.. normal.. tp hari2 nangis sbb xready.. skrg dah fasa redho.. nak bgtau boss tapi takut kne marah mengandung lg.. anak first skrg makin manja.. mmg mcm tu ke kalau nk dpt adik