Bagi susu formula

Hi mommies! Ada kat sini surirumah tak? Nak tanya, mommies yang surirumah ni ada bagi susu formula kat anak tak selepas 3@6 bulan ke atas? Kalau ada, macam mana mommies ajar anak utk minum susu formula? Saya surirumah juga, kadang2 tengah bf anak, saya terfikir boleh ke bagi susu formula sedangkan anak dah terbiasa dengan bf. Mommies semua jangan marah tau🥲 Saya first mom, ni cuma nak jawapan pada soalan yang sering bermain di minda saya🥹 Kalau mommies sudi share cerita, balas lah🫶🏻

12 Balas

kenapa nak bg susu formula sdgkan awak surirumah?sentiasa di rumah..

susu formula kene try and error...