Tukar susu badan ke susu formula

Hi mommies. Anak saya nak masuk setahun 3 bln. Asalnya saya bgi susu badan tapi saya slow2 nk bgi susu formula. Nak stop susu badan. Boleh tak recommend susu formula apa yg ok utk baby yg dha biasa dgn susu badan ni. Share jgk pengalaman2 mommies semua mcm mana ajar anak susu formula yg umur dah lewat ni hehehe

2 Balas

Kene cuba ,, sbb x smua susu sesuai,,, sy s26 sesuai masa baby sy new born n smpi nk setahun, tapi bila 1 tahun tukar s26 step 3 dia asyik berak je,, then now try enfagrow pulak..,,

Kena try & error jgk sis